Маша Єфросиніна / instagram.com/mashaefrosinina

Українська телеведуча Маша Єфросиніна прокоментувала поведінку російських зірок на тлі війни в Україні. За її словами, їхні публічні сварки свідчать про те, що вони починають розуміти, що насправді відбувається і чим це все може закінчиться.

"З'явилися зірки, які почали тотальний срач. І це абсолютний початок нової історії під назвою "запасаємося попкорном і дивимося, як вони самі себе замочать", – сказала Єфросиніна в телемарафоні "Факти ICTV".

Також зірка згадала, як працювала з російськими зірками. За її словами, вони гордовито ставляться до українців. Причиною тому вона назвала ставлення влади до своїх співгромадян.

"Їх тримали в цій перевазі над ними, яку вони демонстрували нам. І тепер вони будуть загинатися в цьому самі. Ці публічні срачі, яких ніколи собі не дозволяли українські діячі культури, шоу-бізнесу та мистецтва. Вони цим грішили", - додала Єфросиніна.

Такий вислів Маші прозвучав після скандалу пропагандистки Маргарити Симоньян з російськими зірками. Спочатку вона назвала Максима Галкіна "геєм", а його шлюб з Аллою Пугачовою - прикриттям.

За коміка заступилися Філіп Кіркоров і Ксенія Собчак. Вони різко відреагували на таку заяву Симоньян, але і вона не стала мовчати і відповіла їм у властивій собі манері.

Вас також можуть зацікавити новини: