Дівчина забралася на балкон театру і звідти, дивлячись прямо в камеру, цинічно заспівала російську пісню "Катюша" / скріншот

Ватажок бойовиків так званої "ДНР "Денис Пушилін похвалився тим, що в Маріуполі на руїнах драмтеатру заспівала Китайська "оперна співачка" Ван-Фан.

Дівчина забралася на балкон театру і звідти, дивлячись прямо в камеру, цинічно заспівала російську пісню "Катюша". Пушилін, бажаючи якомога яскравіше підіграти пропаганді Кремля, розмістив відео з Ван-Фан у своєму Telegram.

При цьому ватажок бойовиків не забув видати порцію фейків про те, що Драмтеатр нібито підірвали не росіяни. Але Пушилін "забув" про те, що бомбу на будівлю, де ховалися люди, скинув літак РФ

Також терорист не згадав про те, що співачка виконувала російську пісню на руїнах, під якими загинули близько 300 осіб. Відомо, що росіяни після того, як окупували Маріуполь, намагалися приховати свій військовий злочин. Окупанти пакували тіла загиблих у пластикові мішки та вивозили їх у Мангуш, де "насипом" звалювали трупи у 300-метрову траншею.

Новину про те, що китайська співачка відвідала Маріуполь і заспівала "Катюшу", швидко "розхапали" росЗМІ. Видання країни-агресорки захоплюються тим, що "відомі люди і блогери" відвідують практично зруйноване місто. Крім цього, пропагандисти використали це відео для того, щоб продовжити брехню про "відновлення" і "відродження" міста.

Нагадаємо, нещодавно відомий репер розповів про загибель брата-військового, якого вважали зниклим безвісти в Маріуполі.

Вас також можуть зацікавити новини: