Сама Лорак не афішує повернення РФ і не поспішатиме відновлювати свою сторінку в Instagram / фото instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак, яка досі мовчить про повномасштабну війну РФ проти України, повернулася з Європи після провального туру. Однак артистка приїхала не на батьківщину, а знову вирушила до Москви.

Сама Лорак не афішує повернення у РФ і не поспішає відновлювати свою сторінку в Instagram, проте скандальна російська журналістка Олена Жигалова "засвітила" опальну артистку на відео. 

Судячи з усього, Лорак планує дати їй інтерв'ю. Жигалова назвала співачку "дівою", а та розпливалася в усмішці і кивала головою. У коментарях росіяни почали хвалити "мовчунку" за повернення в РФ. Однак українці чітко висловили свою позицію і знову нагадали Лорак, що після такої цинічної поведінки їй не варто чекати на любов від громадян країни, яку та колись називала батьківщиною.

"Діва місцевого розливу", "Там і сиди, зраднице!", "Там їй і місце, в Україні їй ніколи не будуть раді", - написали коментатори. 

Також співачці "дісталося" через її зовнішність. Судячи з відео, обличчя Лорак помітно набрякло. У коментарях зазначили, що співачка "пливе" через постійні уколи краси. 

Не так давно Лорак раптом згадала про свої досягнення в Україні. Однак вона це зробила не просто так, а для анонсу свого концертного туру по Німеччині та Чехії. Але це не допомогло співачці "відмитися". Незабаром стало відомо, що в Європі один за іншим зірвалися її концерти.

Вас також можуть зацікавити новини: