Колега Денісової расскахал про е цинізм / фото instagram / tatyanadenysova

Зрадниця Тетяна Денисова, яка до повномасштабного вторгнення була улюбленицею українців, стверджувала, що її дім в Україні. Ось тільки через кілька днів після нападу Російської армії поїхала в Росію.

"Ще за день до вторгнення ми разом працювали на зйомках проекту "Танці. World Of Dance " - були членами журі. І саме через неї цей проект не вийшов в ефір у такому вигляді, як планувався. Журі вирізали з програми через присутність Денисової. Мені дуже шкода, що глядачі не побачили програму в повному обсязі, тому що проект планувався дуже крутим", - розповів хореограф Євген Кот в інтерв'ю виданню"Обозреатель".

Він вказав на цинізм Денисової, яка після ракетних обстрілів втекла в країну-агресорку.

Відео дня

"На зйомках вона мені говорила: "Нарешті я вдома" - і у мене було відчуття, що вона говорить це дуже щиро. А зараз сприймаю ті слова як вищий ступінь цинізму, тому що в перші дні Великої війни вона, пробувши кілька днів під ракетними обстрілами, втекла через Європу в Росію і сіла там в журі одного з танцювальних проектів", – поділився хореограф.

За його словами, йому дуже неприємно, що Денисова виявилася зрадницею, адже вона була його викладачем у вузі.

"Я її дуже поважав і любив. А тепер вона для мене ніхто і звуть її ніяк. Не хочу навіть шукати виправдань тому, що вона зробила. У мене летять ракети, а вона заробляє в Москві гроші, платить з них податки на ці ракети. Вона така ж вбивця, як більшість росіян, які підтримали війну проти нас", - заявив Кот.

Тетяна Денисова - від улюблениці до зрадниці

Тетяна Денисова довгий час працювала в українському проекті "Танцюють всі", але в 2016 році стала наставником і хореографом російського шоу-проекту "Танці" і працювала там п'ять років, після чого повернулася в Україну.

Варто відзначити, що ще в 2011 році Денисова в Києві вийшла заміж за співака Олександра Кривошапка, який молодший за неї на 12 років, але шлюб був недовгим.

Після повномасштабного вторгнення агресора Денісова втекла до Росії.

Вас також можуть зацікавити новини: