Мартиновська розповіла, чи шкодує про шлюб з екс-чоловіком / фото інстаграм Ольги Мартиновської 

Суддя проекту "МастерШеф" Ольга Мартиновська відверто розповіла, чи шкодує про колишній шлюб та чого навчив її цей досвід. 

Спочатку Ольга зазначила, що з екс-чоловіком Іваном у них все трапилося швидко: одруження, дитина, розлучення. Проте вони ніяк не намагалися врятувати свій союз. 

"Доля нам дає ці зустрічі не просто так. А ми сприймаємо це як данне. Сіли такі: "Та що вже, є ти, є я, одружилися і т.д". Ми ж з Іваном одружились, народили дитину, бо ми були закохані, а потім дуже отак по-молодому швидко і легко все це відпустили. Не сіли, не проговорили, не пішли до психолога, не розібрались між собою", - розповіла Мартиновська в проекті "33 запитання від ЛЮКС ФМ". 

Але додає, що не шкодує про минуле, адже вірить, що все робиться на краще. 

"Відповідаючи на питання "А чому ви розійшлись?", думаєш, дійсно чому? Ніхто ж нікому не зрадив, ніхто нікого не бив, не аб'юзив, як там приписують... У нас класна дитина, ми молоді перспективні в одній сфері, а щось так от взяли і пережували", - сказала вона. 

Ольга разом з екс-чоловіком / фото інстаграм Ольги Мартиновської

Тому зараз Ольга вирішила не повторювати власних помилок у стосунках з новим обранцем, якого звати Руслан. І робить так:

"Я намагаюся знаходити компроміси і говорити, і запитувати в нього, і в себе, щоб було добре".

До слова, Ольга та її колишній Іван Кобець зіграли весілля у 2015 році. Проте шлюб тривав недовго, адже вже на початку 2020 року вони офіційно розлучилися. У них є спільна 8-річна донька Віра, вихованням якої кулінар займається самостійно. 

Нагадаємо, раніше Ольга Мартиновська відверто розповіла про свої нові стосунки. 

Вас також можуть зацікавити новини: