Даша Кацуріна пішла до сексолога / instagram.com/dasha_katsurina

Українська підприємиця, дівчина Володимира Дантеса Даша Кацуріна зізналася, що займається із сексологом.

Як розповіла Даша в Телеграм-каналі, її робота із цим фахівцем триває вже місяць. Тож, за цей час дівчина вже зробила для себе як поверхневі, так і глибокі висновки.

"Банально, але помітила різницю заміни у використанні в побуті "тр*хатись" на "займатись сексом, коханням", "пеніс, вагіна, я мокра" більш дорослі формулювання в мові дають більш збуджуючий тон розмові", - зізналася Кацуріна .

Відео дня

За словами дівчини, вона ніколи до цього не питала прямо скільки сексу треба її партнеру на тиждень, та й сама теж не думала про це. Крім того, вона ніколи не замислювалась як запрошує до сексу партнера, і що він сам про це думає.

"Цікаво, що я майже не використовувала слова. Тепер використовую", - підсумувала вона.

Стосунки Кацуріної та Дантеса

Пара зустрічається ще з минулого року. Вони нечасто демонстрували спільні фото, проте нещодавно Дантес зняв Кацуріну у своєму новому кліпі

Окрім цього, нещодавно співак не зумів приховати справжнє ставлення до дітей Кацуріної. Як виявилося, він дуже за ними сумує.

Втім, Даша та Володимир нещодавно змусили фанів понервувати. Дівчина не привітала коханого з днем народження, хоч він це робив публічно. Втім, хвилювання були даремними. Закохані досі разом.

Вас також можуть зацікавити новини: