Користувачі бурхливо відреагували на допис Дантеса / скриншот

Український співак Вова Дантес видав реальне ставлення до дітей своєї обраниці Даші Кацуріної. Відвертий допис, який артист зробив в Instagram, розчулив мережу.

Так, співак показав фото біля дитячого басейну. За словами Дантеса, він не хоче прибирати його зі свого подвір'я, адже він нагадує йому про галас та сміх.

"Кожного ранку на подвірʼї бачу цей басейн. Кожного ранку не хочу його прибирати, бо дивлячись на нього в голові лунає галас, сміх тих, хто тут грався. Кожного ранку записую кружечок своїй родині. Кожного ранку я щасливий, бо в мене є романтичне і мімішне виправдання, чому я не прибираю цю брудну воду і цей брудний басейн. Добре, добре! Без тупих захисних жартів! Сподіваюсь, дуже скоро вони знов тут влаштують безлад", - написав співак.

Відео дня

У коментарях з'явилася Кацуріна. Вона розкрила історію появи басейну. Як виявилося, спочатку Дантес не хотів його купувати. Проте згодом він передумав та зробив подарунок для її дітей.

"Обожнюю момент, коли ти казав: "Навіщо нам той басейн, Дашо". А потім приїхав з ним і насосом", - розповіла Кацуріна.

Дантес розчулив мережу / скриншот

Користувачі бурхливо відреагували на допис Дантеса. Фанати дуже тішаться тим, що артист полюбив дітей своєї обраниці та гарно до них відноситься. Коментатори пишуть:

  • "Від чайлдфрі до багатодітного батька всього лише одне розлучення. Дуже кльово змінюватися поряд з новим коханням, людиною, яка може змінити такі риси в тобі"
  • "Як можна було проміняти такого крутого чувака, що любить дітей і приймає чужих, як своїх, на того, хто покинув свою жінку і своїх діток майже одразу після народження меншої дитини"
  • "Велика повага чоловіку, який виховує дітей від іншого і поступово стає для них татом".

Дантес та Кацуріна - що відомо про їхні стосунки

Після розриву стосунків зі співачкою Надією Дорофєєвою Дантес закрутив роман з Кацуріною. Спочатку вони це приховували, проте згодом усе ж почали ділитися щастям з фанами.

Дантес неодноразово казав, що він не хоче заводити дітей та вважає себе чайлдфрі. Втім, артист усе одно проводить час з маленьким сином та дочкою Кацуріної. За словами Дантеса, він не хоче замінювати їм батька, адже у них є їхній справжній тато. Нещодавно артист неоднозначно пожартував про контрацепцію та дітей, через що у мережі почали з'являтися чутки про його нібито погане ставлення до родини Кацуріної.

Вас також можуть зацікавити новини: