Фани підозрюють, що Кацуріна могла проігнорувати свято співака через ймовірний розрив стосунків / Скриншот

Відомий український співак Вова Дантес учора відсвяткував свій день народження. Йому виповнилося 35 років. Обраниця співака Даша Кацуріна цю подію публічно проігнорувала.

Так, Дантес вирішив відкрити збір коштів на ЗСУ. Він записав відео, у якому заспівав про важливість допомоги нашій армії. У коментарях його почали вітати фани та зіркові колеги. Проте Кацуріна допис ніяк не прокоментувала.

Окрім цього, вона не підтримала збір Дантеса та навіть не зробила "репост" відео у Stories. Хоча учора Кацуріна ділилася мемами та іншими дописами.

Відео дня

Через це у коментарях під відео Дантеса почали з'являтися питання від фанів. Співак та його обраниця змусили шанувальників хвилюватися. Вони підозрюють, що Кацуріна могла проігнорувати свято співака через ймовірний розрив стосунків або ж просто привітала його непублічно. Фани пишуть:

  • "Щиро вітаю! Щастя тобі й Даші, ніколи не сваріться"
  • "Я одна не знайшла комент від Даші? Все ок чи вони розійшлися?"
  • "Дантес, тобі вже не 20, не 30, а 35! Ну і коли ти нарешті одружишся на усе життя?"
Дантесу виповнилося 35 років / скриншот

Дантес та Кацуріна - останні новини

Співак зустрічається з дівчиною ще з минулого року. Вони нечасто демонстрували спільні фото, проте нещодавно Дантес зняв Кацуріну у своєму новому кліпі

Окрім цього, нещодавно співак не зумів приховати справжнє ставлення до дітей Кацуріної. Як виявилося, він дуже за ними сумує.

Вас також можуть зацікавити новини: