Ані Лорак розлютила українців / instagram.com/anilorak

Опальна співачка Ані Лорак анонсувала прем'єру чергової пісні зі свого нового альбому, яка отримала назву "Поруч, але не разом". У кліпі знявся російський актор, головний герой серіалу "Кухня" Марк Богатирьов.

Раніше співачка говорила про те, що їй довелося багато чого пройти в житті, в тому числі побувати в токсичних стосунках, щоб стати тією, ким вона є зараз. Такі слова були відсиланням саме до нової пісні Лорак.

І якщо росіяни пораділи за співачку, то українці в черговий раз нагадали їй, що в її рідній країні йде війна, а вона знімає кліпи з російськими акторами.

Відео дня
Ані Лорак і Марк Богатирьов / скріншот Instagram

Реакція користувачів мережі

  • "Стиль жертви... Коли буде щось нове?"
  • "А ти не забула, що в Україні йде війна?"
  • "Знову російською. Взагалі немає нічого святого"
  • "За Україну не тисне? Як же так можна всіх зрадити і посміхатися?"
  • "Поруч, але не разом з Україною і проти України"

Позиція Ані Лорак щодо війни в Україні

З 24 лютого 2022 року Лорак мовчить про велику війну в рідній країні. Водночас вона продовжує жити і працювати в країні-агресорі.

У відповідь на прохання українських артистів розповісти про жахи війни, вона сказала, що путініст Філіп Кіркоров порадив їй думати на десять років вперед, тому вона нічого говорити не буде.

Однак нещодавно вона дала благодійний концерт, під час якого збирала гроші людям, які втратили свої будинки. При цьому вона не назвала їхню національність.

Вас також можуть зацікавити новини: