Олена Кравець / фото УНІАН

Зірка студії "Квартал 95" Олена Кравець дала інтерв'ю, де розповіла, що до останнього не вірила в новини про повномасштабне вторгнення Росії в Україну. 

Про це вона розповіла "Зірковому шляху". 

Кравець зізналася, що напередодні вторгнення, 23 лютого, вона працювала, прийшла ввечері додому пізно, планувала поспати і готувалася вітати дочку з днем народження на наступний день. 

Навіть попри всі новини і передбачувані дати вторгнення РФ в Україну, Олена не планувала залишати Київ, адже ймовірність даних подій здавалася їй невеликою.

"Сусіди, якщо бачили мене в ліфті, говорили: "О, ми вас бачимо. Значить, все буде добре". Я дуже щиро вірила, що це неможливо. Це неможливо усвідомити, неможливо прийняти, неможливо допустити", - поділилася актриса студії "Квартал 95" Олена Кравець. 

Попри те, що раніше Кравець працювала з нинішнім президентом країни Володимиром Зеленським, а зараз є ще і його кумою, якихось додаткових відомостей у неї не було. 

"Я не знала, дійсно не знала", - резюмувала знаменитість. 

Нагадаємо, раніше Кравець поділилася подробицями спілкування з Зеленським під час війни. Вони переписуються, але досить лаконічно.

Вас також можуть зацікавити новини: