Олеся Жураківська висловилася про Ірину Горбачову / фото колаж УНІАН

Українська акторка Олеся Жураківська висловилася про свою екс-подругу, акторку Ірину Горбачову, яка з Маріуполя і не засуджує повномасштабне вторгнення РФ. 

Олеся наголосила, що дивується поведінці путіністки, яка була до війни для неї близькою подругою. Проте зараз шляхи жінок розійшлися назавжди. 

"Для мене це був удар, коли я почула, що людина, яку я вважала своїм другом, каже: "Загалом я не засуджую". Мене просто паралізувало в той момент. Але такий зараз час. Потрібно рвати зв'язки, не озираючись назад. Треба, щоб повітря свіжого було більше, звільняти простір для творчості. На місце цих людей прийдуть ті, у яких не було можливості зробити крок, тому що вигрібалося все, щоб заплатити їм гонорари", - прокоментувала Олеся в інтерв'ю журналістці Аліні Доротюк. 

Зараз колишні подруги не підтримують зв'язок. 

Позиція Ірини Горбачової щодо війни в Україні

Акторка Ірина Горбачова грала у фільмах "Зворотній зв'язок", "Дихання", "Тренер", "Я худну" та в інших кінороботах. В перші дні війни вона скасувала всі свої виступи в РФ, але публічно не коментувала події на своїй батьківщині. Після не було жодної згадки про війну з її сторони. А минулого року з'явилася інформація, що Ірина розлучилася з солістом групи "Quest Pistols" Антоном Савлеповим. Причиною їхнього розриву, за чутками, стали розбіжності в політичних поглядах. Зараз Горбачова відновила свою творчу діяльність в країні-агресорі та вже встигла знятися в новому пропагандиському проекті. 

Нагадаємо, раніше відома акторка з Маріуполя засвітилася на фестивалі в Москві.

Вас також можуть зацікавити новини: