Оля Цибульська / Фото-Оля Цибульська , instagram.com

На честь дня святого Валентина українська співачка Оля Цибульська приголомшила шанувальників зворушливими кадрами зі своїм чоловіком і розповіла деякі цікаві факти про обранця. Фотографії з чоловіком артистка виклала у себе в Instagram. 

"Між рибою і куркою вибере кицю. Краще за мене грає на фортепіано. Зачав і народив сина разом зі мною. Губить блокноти. Дає читати свій директ. Не дає з'їсти його салат. На відміну від мене пам'ятає всі важливі дати. Прийняв в подарунок від мене сакуру (яку я купила за космічні гроші). Вона розцвіла тупо черешнею. І він повірив, що це сакура. Іноді хочеться задушити, пальнути, влаштувати шторм", - написала Оля. ⠀

Оля Цибульська показала чоловіка / Фото-Оля Цибульська , instagram.com

"Класні!!! І з вогником в очах", "Бути закоханим і люблячим це прекрасно", "Очі не брешуть, всі фото чудові", - пишуть шанувальники в коментарі до публікації Цибульської в Instagram. 

Відео дня
Оля Цибульська показала чоловіка / Фото-Оля Цибульська , instagram.com
Оля Цибульська показала чоловіка / Фото-Оля Цибульська , instagram.com

Відзначимо, що в одному зі своїх інтерв'ю Ольга Цибульська зізналася, чому приховує чоловіка. Вона вважає, що люди шоу-бізнесу, які хваляться і скрізь говорять про особисте, як правило, розлучаються. 

Нагадаємо, нещодавно українська співачка Оля Цибульська згадала, як на старті кар'єри її дуже образив відомий музикант. Зірка розповіла, що на початку творчого шляху дружила з музикантом, на ім'я Дмитро. Вони прекрасно ладили, але одного разу він подзвонив їй в стані алкогольного сп'яніння і наговорив багато неприємних речей. Зокрема, він заявив, що Оля не стане співачкою.