Лоліта підтримала у війні Росію / скріншот YouTube

Екс-депутат Держдуми Марія Максакова висловилася про відому співачку Лоліту, яка народилася в Україні, але переїхала в Росію і підтримала окупантів.

В інтерв'ю УНІАН вона заявила, що Лоліта насправді любить не Росію, а гроші і алкоголь. Тому, за словами Максакової, там, де співачка побачить гроші і алкоголь, на глядача чекає її любов і демонстрація всіх її принад абсолютно безсоромно.

Також вона "пройшлася" і по Філіпу Кіркорову, який не тільки словесно підтримує Росію, але і приїжджає до окупантів в госпіталь. Марія висловилася про його поведінку останнім часом. Зокрема, коли він вдарив глядача по обличчю букетом троянд, нахамив телеведучій і прямо зі сцени гнівно висловився на адресу своєї колеги, співачки Наргіз.

"Перший час він пручався. І тут, напевно, співпало два явища. З одного боку, йому постійно пригадують необхідність більш явно висловлювати свою позицію, і він нервує. А з іншого боку, в літературі досить докладно описані випадки клімаксу і особливості цього стану. Якщо в колишньому своєму статевозрілому і активному вигляді він вже демонстрував дратівливість, грубість, рукоприкладство, рожеві кофтинки і навіть побої деяких журналістів, то тепер вже доводиться спостерігати це не раз на рік, як раніше, а кожен день", - сказала Максакова.

Вона згадала і один з останніх виступів путініста, коли він вийшов на сцену в колготках. Тоді це фото розлетілося всією мережею. 

"Наскільки я знаю, нещодавно в Арабських Еміратах Кіркорова не пустили в бутік  Dolce & Gabbana в Dubai Mall. Може бути, він вже так зносився, що у нього закінчився верхній одяг і йому тепер доводиться виступати в такому безглуздому вигляді, в спідньому одязі, тобто в одних трусах. У зв'язку з цим я йому можу дати таку оригінальну порада: якщо він попросить свою модистку йому пошити з трусів наряд (тим більше, що вони у нього напевно всі брендові), то це, напевно, затьмарить м'ясну сукню Леді Гаги", - висловилася Максакова.

Вона додала, що адміністрація Кремля сьогодні використовує всіх артистів. Вона хоче стерти кров зі свого столу, використовуючи саме їх в якості ганчірки.

"Ті, хто йде в ногу з Кремлем, виправдовують звірства повинні в першу чергу думати про те, на якому звалищі історії вони, як ганчірки, опиняться після того, як закінчиться фінальний акт цього огидного спектаклю", - підсумувала Максакова.

Нагадаємо, раніше Марія Максакова розповіла, як путініст Микола Басков згубив себе.

Вас також можуть зацікавити новини: