Фото інстаграм Ольги Атанасової 

Українська акторка Ольга Атанасова, яка відома за ролями у серіалах "Папаньки", "Дві матері" та іншими кінороботами, розповіла про стосунки 11-річної доньки Адель з її екс-чоловіком та аліментах. 

Виявилося, що дівчинка рідко спілкується з батьком, хоча раніше, за словами Ольги, у них були дуже теплі стосунки. 

"Вони спілкувалися востаннє влітку, на жаль. Це болісна тема для мене, бо чомусь я була впевнена на 100 %, що вони будуть близькими все життя. У них завжди були прекрасні стосунки. Навіть якийсь час мені здавалося, що Адель - татова доця. Можливо, пізніше все зміниться. Але ж вона росте. Не знаю, чи потрібно їй це буде років через п’ять", - розповіла акторка в інтерв'ю виданню OBOZ.UA

Відео дня
Ольга з донькою Адель / фото інстаграм Ольги Атанасової 

Атанасова також додала, що теж не підтримує зв'язок з колишнім. Вона назвала лише суму аліментів, які отримує на дитину щомісяця. 

"Він дає на дитину 100 євро на місяць. Ось такий рівень допомоги. На жаль, і тут він проштрафився, що дуже неочікувано для мене. Але, з іншого боку, я розумію, що вся любов, яка була спрямована раніше на обох батьків, зараз дістається лише мені. Адель у мене дуже добра дитина. Зухвала, щоправда, інколи буває, як мама. Але я її за це не сварю, нехай вміє відстоювати свої позиції", - сказала акторка. 

До слова, Ольга розірвала стосунки з чоловіком Сергієм ще до повномасштабного вторгнення, проте офіційно вона розлучилася тільки в березні 2023 року. Тоді акторка наголосила, що війна не стала причиною розлучення, тріщина у їхній парі почалася ще раніше. 

Нагадаємо, раніше співачка TAYANNA розповіла про складні стосунки її сина з батьком.

Вас також можуть зацікавити новини: