Нещодавно стало відомо, що концерт Лободи у Києві скасували / фото instagram.com/lobodaofficial

Українська актриса дубляжу Катерина Сергеєва висміяла співачку Світлану Лободу. Вона зробила дубляжну пародію на інтерв'ю, яке артистка давала блогерці Раміні Есхакзай. Це було ще у березні, проте на тлі скандалу та скасування концерту Лободи у Києві, зірка дубляжу вирішила нагадати користувачам про те інтерв'ю.

"Я дуже рада, що напросилася до тебе на інтерв'ю. Адже почуваюся, ніби мені пороблено. Так, зізнаюся, я тікала до Росії, бо хотіла заробити усі гроші світу. І не хотіла співати українською. І оскільки я можу дозволити собі абсолютно усе, я купила собі багато нового взуття і перевзулася. І, ти знаєш, мені дуже зручно. Я навіть почала говорити українською, я знайшла свій паспорт!" - пожартувала Сергеєва, додавши до інтерв'ю Лободи новий дубляж.

Актриса також пригадала Ані Лорак, на яку вона теж робила пародії. За словами Сергеєвої, Лобода теж "стукала камінчиком". 

"Туди, назад в Росію не можна, сюди не пускають. Мені потрібно відбілитися. Почуваюся, як г*мнюшка у ставку, яка не тоне. А ще мені закидають, що у 2019 році я казала в інтерв'ю Собчак, що "яка різниця, у якій країні співати". Так ось. Це була не я... Це був двійник. І, врешті-решт, я теж, як Ані Лорак, якийсь час стукала камінцем у стіну, поки вчасно не зорієнтувалася... Скільки ще будинків я маю відбудувати, щоб мене пробачили?" - промовила Сергеєва "у ролі" співачки.

Пародія на Лободу - відео

Скандал навколо виступу Лободи - що відомо

Нещодавно співачка нарвалася на критику через концерт у Києві. У мережі з'явилася афіша її виступу. Лобода планувала виступити у столиці 25 серпня. Повідомлялося, що концерт нібито мав бути благодійним, на ньому планувалося збирати кошти для дитячої лікарні "Охматдит".

Українці обурилися тим, що співачка, яка не одразу висловила свою позицію на тлі повномасштабної війни, хоче повернутися до Києва з концертами. На тлі цього з'ясувалося ще й те, що в "Охматдиті" нічого не знали про благодійний концерт. Згодом стало відомо, що виступ Лободи в Києві скасували

Вас також можуть зацікавити новини: