Окрім цього, співачка додала, що додасть грошей, якщо почує на відео певні слова / фото instagram Полякової

Українська співачка Оля Полякова пообіцяла щедру винагороду тому, хто дасть копняка та плюне у російських артистів Миколу Баскова та Григорія Лепса. "Королева ночі" зробила таку заяву у відповідь на нещодавні обіцянки путіністів, які обіцяли "винагороду" окупантам за знищення та пошкодження українських танків.

За словами Полякової, Басков та Лепс пропонували "щось нереальне". А тому вона зробила свою пропозицію, яка здається ій більш реальною.

"Хочу запропонувати вам те, що взагалі реально. Отже, за копняка Колі Баскову і за плювок в морду Лепсу даю тисячу доларів (приблизно 37 тисяч гривень - УНІАН), одразу на карту, одразу перерахую. Дивіться, знімаєте це на відео: або як плюєте в морду одному, або як даєте під ср*ку другому. Неважливо кому. Тисяча доларів одразу з'являється на вашій картці", - заявила Полякова у новому відео, яке вона розмістила в Instagram.

Окрім цього, співачка додала, що додасть грошей, якщо почує на відео певні слова. Полякова жартує, що так Баскова та Лепса "заплюють".

"А якщо ще до цього додати "Слава Україні" - то дві. Давайте, заплюємо", - заявила співачка.

Басков та Лепс обіцяють гроші окупантам - з чого все почалося

Нагадаємо, раніше стало відомо, що путіністи Басков та Лепс вирішили "нагороджувати" окупантів за знищення техніки ЗСУ. Вони заявили, що будуть платити тим, кому вдасться підбити танки. 

Басков говорив, що так він хоче "зробити свій внесок". А Лепс зазначав, що вважає своє рішення "правильним".

Вас також можуть зацікавити новини: