Принц Гаррі записав для британців спеціальне послання присвячене 75-річчю культової дитячої книжки "Паровозик Томас".

Відео дня

Читайте такожБільше не члени королівської родини: для Меган Маркл і принца Гаррі сьогодні починається нове життя

Події в книжці розгортаються в Букінгемському палаці за участю принца Чарльза і королеви Єлизавети II. Книжка розповідає про те, як Томас везе контролера сера Топгема Гетта, управляючого залізницею, до Букінгемського палацу для отримання ним нагороди.

У своєму зверненні, яке записав Гаррі за кілька місяців до складення з себе повноважень старшого члена королівської сім'ї, він зазначив, що: "Томас був довгоочікуваним, знайомим обличчям для багатьох родин за останні 75 років - він займав, навчав і надихав дітей у важливих питаннях за допомогою захопливих історій і персонажів".

Запис було зроблено ще в січні. Гонорар принц не отримав - гроші були перераховані в один із благодійних фондів.

Герцог Сассекський прив'язаний до цієї книжки з дитинства. Коли він вперше йшов до дитячого садка Ноттінг-Гілл у вересні 1987 року, він ніс в руках невелику сумку у вигляді цього паровозика, пише ТСН з посиланням на Daily Mail. 

Принц Гаррі (1987 рік) / фото instagram.com/duchesussex/

Автор книги Вілберт Овдрі випустив свою першу книжку "Залізничної серії" 75 років тому. Спершу ця книжка була створена, як казка на ніч, яку автор створив для свого сина Крістофера, коли хлопчик хворів на кір. Відважний синій Паровозик Томас не фігурує в дебютній історії.

1946 року він отримав свою власну ілюстровану книжку під назвою "Паровозик Томас" та його персонажів Едварда, Гордона і Генрі полюбили всі британці.

Знімки маленького принца Гаррі в мить розлетілися багатьма виданнями. Маленький принц має такий милий вигляд на світлині.

До речі, 6 травня святкуватиме свій перший день народження син Гаррі і герцогині Меган - Арчі. Подружжя обіцяють показати нове фото свого підрослого малюка. 

Як повідомляв УНІАН, наразі Меган Маркл і принц Гаррі разом з сином Арчі знаходяться на карантині в Лос-Анджелесі, куди вони переїхали на ПМП до закриття кордонів через COVID-19.

31 березня герцоги офіційно покинули королівську сім'ю. Тепер вони фінансово незалежні, що дає можливість подружжю вести власну комерційну діяльність і отримувати офіційну оплату за роботу. Якщо раніше Меган довелося відмовитися від кар'єри актриси заради входження в королівську сім'ю, то тепер вона зможе повернутися в кінематограф.