Принц Гаррі і Меган Маркл \ REUTERS

Молодший онук королеви Єлизавети II принц Гаррі розповів, як проводить час в ізоляції з Меган Маркл і їхнім сином Арчі в Каліфорнії.

Читайте такожПринц Гаррі та Меган Маркл не залишилися осторонь пандемії коронавірусу: пара зробила щедре пожертвування

Як повідомляє видання People, Днями герцог Сассекський поспілкувався з некомерційним фондом WellChild, патроном якого є більше десяти років. У відеорозмові він підтримав підопічних і працівників організації, яка допомагає важкохворим дітям, а також висловив захоплення багатодітним сім'ям, передає ТСН.

Відео дня

"Стійкість і сила духу, які ви, друзі, демонструєте, - це щось приголомшливе, і ви ніколи, ніколи не повинні забувати про це. Звичайно ж, будуть непрості дні. Я навіть не можу уявити, як важко вам з усім справлятися, адже у мене тільки одна дитина, якій 11 місяців і мені цього цілком достатньо! Те, що ви робите на щоденній основі, викликає у мене величезну повагу", - заявив Гаррі.

Також принц розповів, як проходить його ізоляція з дружиною і Арчі. "У цьому є багато позитивних моментів, наприклад, можливість проводити час із сім'єю, так багато часу, що ви навіть починаєте відчувати себе за це винним. Ти просто радієш тому, що можеш кататися по підлозі від сміху", - зауважив він.