Не скажеш, що Пугачовій 73 роки / фото instagram.com/alla_orfey

Після того як Алла Пугачова переїхала із сім'єю в Ізраїль, багато російських видань почали її хейтити та "приписувати" багато хвороб, аж до пухлин.

Але Примадонна назло всім ворогам має дуже свіжий та молодий вигляд. І чергове її фото в Instagram - тому підтвердження. У своєму інста-блозі вона показалася у першу неділю весни й продемонструвала, що у свої 73 роки вона може дати фору багатьом 40- і 50-річним.

"З першим воскресінням (так, вона написала про воскресіння, а не неділю, - УНІАН.) весни!" - коротко підписала фото Алла Борисівна. У кадрі вона постала з розпущеним волоссям кольору медовий блонд і зробила макіяж з акцентом на очі. На її обличчі не помітно жодної зморшки. Можливо, фотографія добре відфотошоплена, але все ж Пугачова має прекрасний вигляд, за що її одразу ж засипали компліментами шанувальники.

Відео дня
Пугачова здивувала своїм обличчям (фото)

Алла Пугачова - чим вона відома 

Пугачова - радянська і російська естрадна співачка, до її репертуару входить понад 500 пісень російською, українською та іншими мовами. На її рахунку - 19 студійних альбомів. 

У 2010 році Примадонна припинила гастрольну діяльність, після чого все одно давала концерти.

Одружена з Максимом Галкіним. Має двох доньок і сина. Після початку повномасштабного вторгнення вона з дітьми та чоловіком переїхали до Ізраїлю, а у РФ стали небажаними артистами, адже підтримують Україну.

Вас також можуть зацікавити новини: