Бардаш не знає, що робити з українським документом / фото інстаграм Юрія Бардаша

Український продюсер-зрадник Юрій Бардаш, який підтримує криваву політику диктатора та навіть отримав громадянство РФ, цинічно висловився щодо свого українського паспорта. 

Путініст зауважив, що документ громадянина України для нього неважливий. І промовив чергову маячню про українців, які нібито "живуть у заручниках".

"Про який український паспорт може йти мова? Ми стільки від цієї українізації пережили – люди, які жили весь цей час в Україні і продовжують там жити ще. У заручниках, щоправда, але тим не менш. Український паспорт, можливо, дорогий людям, які малюють собі тризуби, татуювання б'ють", – сказав зрадник в інтерв'ю для росЗМІ.

Проте додав, що поки нічого не збирається робити з українським паспортом, адже, нібито "поважає свою історію".

"Я не плюю в історію, тому він у мене просто лежить. Викинути чи спалити його у всіх на очах - не бачу в цьому ніякого сенсу. Цей український паспорт такий же непотрібний, як і Україна. Я перебуваю в Росії і бачу, що таке рух держави вгору та вперед щодо розвитку", - додав зрадник. 

Бардаш з паспортом РФ / фото інстаграм Бардаша

Позиція Юрія Бардаша щодо війни в Україні

На початку повномасштабного вторгнення Бардаш, який був продюсером гурту "Гриби", заявив, що вважає себе російською людиною і втік до країни-агресора. Потім він заявляв, що Росія нібито "звільнить" українців, а вся Європа зникне з карти. У січні 2024 року зрадник отримав ганебний паспорт РФ.

Нагадаємо, раніше скандальний український продюсер заявив, що повернеться в Україну тільки після окупації Києва.

Вас також можуть зацікавити новини: