Окупанти били по Одесі "Калібрами" / скриншоти 

14 червня росіяни знову вдарили ракетами по Україні. Вони атакували Одесу, є загиблі та поранені, чимало руйнувань. Українські зірки з болем та ненавистю відреагували на черговий злочин окупантів.

Павло Зібров

Співак розмістив в Instagram фото з наслідками ракетного удару. Він зазначив, що кожного дня Росія б'є по містах України. Сьогодні від ракет постраждала Одеса, учора - Кривий Ріг. Кожного дня страждає Донецька область.

Зібров про ракетну атаку / скриншот

"Тварюки будуть відповідати за все! Світла памʼять всім загиблим. Все, що ми зараз можемо - це направити наш біль та лють в донати та в допомогу! Тільки разом ми сильні та зможемо якнайшвидше подолати ворога", - зазначив Зібров.

Софія Ротару

Українська співачка розмістила свою реакцію на ракетний удар у Stories. Вона не стала ділитися своїми думками. Замість цього Ротару показала наслідки удару по Одесі.

Ротару про ракетну атаку / скриншот

Також співачка розмістила на зображенні свічку, яка символізує скорботу по загиблих. Під завалами опинилися люди, вже відомо про декілька жертв. 

MamaRika

Співачка з болем прокоментувала трагедію. Вона зазначила, що не може зрозуміти, скільки усе це триватиме. Зірка не приховує, що їй дуже сумно, адже через російську агресію гинуть мирні українці.

MamaRika відреагувала на удар по Одесі  / скриншот

"Що не день, то трагедія! Немає вже ані сил, ані злості. Чому так?! Скільки це буде тривати? Скільки невинних людей ще постраждає?!" - написала співачка.

Олександр Педан

Ведучий також не зміг не прокоментувати ракетну атаку. Педан показав, як рятувальники допомагають людям та борються з наслідками "прильоту" ракет. На фото можна помітити чималі руйнування.

Саша Педан про удар по Одесі / скриншот

"Одеса. Знову житлові будинки. Троє загиблих. Донатимо, щоб ЗСУ мстилися на полі бою!" - написав Педан.

Леся Нікітюк

Ведуча та блогерка відреагувала на удар та зазначила, що вона не може зрозуміти, куди цілили росіяни. Окупанти б'ють по цивільних об'єктах, проте стверджують, що "знищують" військові об'єкти, яких там насправді немає.

Нікітюк про ракетну атаку / скриншот

"Я не розумію, що тут було такого, щоб ракетами бити. Уроди. Мої співчуття сім'ям загиблих і всім постраждалим", - написала Нікітюк.

Володимир Дантес

Співак не став писати багато тексту. Він лаконічно зазначив, як ставиться до росіян та їхньої агресії. Окрім цього, Дантес показав, куди країна-агресорка поцілила ракетами.

Вова Дантес про ракетний удар по Одесі / скриншот

"Одеса. Калібр. Покидьки", - написав Дантес у Stories на своїй сторінці в Instagram.

Монатік

Співак розповів, що він співчуває сім'ям та рідним людям тих, хто загинув чи отримав поранення внаслідок ракетного удару. Монатік зазначив, що трагедія в Одесі є терактом. Він також нагадав, що РФ є країною-терористкою.

Монатік про ракетний удар / скриншот

"Сьогодні в Одесі теракт, спричинений країною-терористкою. Троє загиблих і 13 поранених. Щирі співчуття сім'ям та рідним", - написав Монатік.

Ектор Хіменес-Браво

Відомий кулінар та телеведучий поділився сумними роздумами, які з'явилися у нього на тлі чергової загибелі мирного населення. Хіменес-Браво зізнається, що йому дуже боляче від того, що РФ вбиває людей. Кожного дня хтось може будувати плани, а вже на ранок його може вбити російська ракета.

Ектор Хіменес-Браво прокоментував ракетну атаку / скриншот

"Неможливо уявити. Ось тільки вчора людина жила, будувала плани. А сьогодні її вже немає... Бо вночі прилетіла ворожа ракета", - написав ведучий кулінарних шоу.

Тіна Кароль

Цього разу співачка не стала розгорнуто коментувати російську атаку. Кароль зробила "репост" відео від платформи United 24. У ньому показано наслідки російської агресії, а також розповідається, до яких руйнувань призводять удари ракетами.

Тіна Кароль про ракетну атаку / скриншот

Росіяни вдарили по Одесі "Калібрами". Внаслідок "прильоту" зруйновані житлові приміщення, бізнес-центр та багато іншого. Нині рятувальники розбирають завали та допомагають постраждалим.

TVORCHI

Представники України на цьогорічному Євробаченні також прокоментували ракетний удар по Одесі. Музиканти зробили "репост" відео з наслідками атаки. Також вони зазначили, що Росія - країна-терористка.

TVORCHI відреагували на ракетний удар по Одесі / скриншот

Також музиканти "репостнули" допис зі сторінки Svidomi. У ньому розповідається, до чого призвела російська атака. Окупанти продовжують руйнувати будинки та об'єкти, які не мають відношення до військових.

Ракетна атака по Одесі - що відомо

У ніч на 14 червня Росія вдарила по Одесі ракетами. Ворог застосував "Калібри" та зруйнував бізнес-центр, склади, житлові будинки. Окупанти запустили ракети з корабля, який перебував в Чорному морі.

Відомо про трьох загиблих та 13 поранених. В ОК "Південь" розповіли, що такими ударами Росія намагається руйнувати логістику.

Вас також можуть зацікавити новини: