Раміна Есхакзай розповіла про проблеми, з якими зіткнулася під час схуднення / фото instagram.com

Журналістка та блогерка Раміна Есхакзай розповіла, як боролася із зайвою вагою. Дівчина зізналася, що страждала від харчових розладів, зокрема йдеться про булімію.

"Зриватися - моя історія. Це коли я вирішила з понеділка худнути. Понеділок, вівторок, середа - я худну, четвер ще нормально, але п'ятниця і ми кудись йдемо з подружками. Вони у мене худі, а я на дієті. Пішли в кіно, вони беруть солоний і солодкий попкорн, я з'їла свій – ті кілограми, які скинула за 5 днів, повернулися. У суботу звинувачую себе: чому скрізь всі худі, а я одна із зайвою вагою? Чому я схожий на жінку, яка народжувала, хоча я ще не народжувала. Неділя - їм все підряд, тому що з понеділка знову худнемо. І так по колу. До цього додавався спорт, різні фахівці, обмеження в 1200 калорій в день", – поділилася блогерка на своєму YouTube-каналі "RAMINA".

Також вона чесно зізналася, що страждала булімією.

Відео дня

"Мама у мене повна, а тато худий. Маму знайомі гнобили за це, і мені говорили, щоб я не була як вона. Так що я пила чаї для схуднення, експериментувала дієти "500 калорій", монодієти, займалася спортом - наїстися в достатку, і потім проблиск", - розповіла дівчина.

За її словами, довелося звернутися до психотерапевта через розлади харчової поведінки.

Скільки важить Раміна Есхакзай

Українська блогерка Раміна Есхакзай розповіла, що її вага варіюється в межах 54-54,5 кілограм. Останнім часом вона перейшла на правильне харчування, а також вона присвячує час спорту.

Дівчина зізналася, що перед війною набрала зайву вагу, але за півроку вона привела себе в ідеальну форму, якою зараз захоплюються її шанувальники.

Вас також можуть зацікавити новини: