Коментатори помітили, що гімнастка сильно розпухла / колаж

Російська гімнастка Аліна Кабаєва, яку називають коханкою президента РФ Путіна, насмішила мережу своєю зовнішністю. Вона вирушила до Мінська і розхвалювала головного тренера команди Білорусі з художньої гімнастики Ірину Лепарську.

Для виходу на публіку коханка Путіна обрала білосніжний костюм. Кабаєва любить дорогі наряди не соромиться з'являтися перед камерами в одязі від відомих брендів.

Однак мережа звернула увагу не на "лук" Кабаєвої. Коментатори помітили, що гімнастка сильно розпухла. У неї "роздуло" щоки, а лоб став "опуклим". Користувачі вважають, що коханка Путіна стала мати такий вигляд через невдалі пластичні операції.

Мало того, у мережі навіть жартують, що Кабаєва стала "клоном" кривавого диктатора. Гімнастка несподівано стала дуже схожою на Путіна, нібито їх оперував один і той же хірург. Користувачі мережі також жартують:

  • "Так це Путін в спідниці і з макіяжем!"
  • "Щось вона не схожа на себе, один ботокс"
  • "Чому рожа опухла? Глід на користь не пішов? Пиня грошей на горілку пошкодував?"
  • "Господи, ну і страхолюдина. Не рожа, а гумова д*па з очима"
  • "Жах, стала потворою".

Аліна Кабаєва - чим зараз займається коханка Путіна

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Кабаєва може бути не коханкою Путіна, а "таємною дружиною". Гімнастка сама спровокувала такі чутки, з'явившись на публіці з обручкою.

Крім цього, журналісти з'ясували, де і як живе Кабаєва. Гімнастку і її дітей поселили поруч з Путіним. Нині гімнастка активно намагається збільшити свою впливовість, а тому витрачає мільйони на свою "розкрутку".

Вас також можуть зацікавити новини: