До "чорного списку" потрапила не тільки Тодоренко / фото instagram.com/reginatodorenko

Скандальній співачці Регіні Тодоренко, яка зрадила Україну і продовжує жити в РФ, загрожує серйозна перевірка. "Мовчунку", як і багатьох інших російських артистів, підозрюють у несплаті податків.

Як повідомляють росЗМІ, до "чорного списку" потрапила не тільки Тодоренко. Також в РФ планують серйозно перевірити діяльність співачки Інстасамки, блогера Гусейна Гасанова, співака Єгора Кріда та інших. Приводом для цього стала ситуація з "марафонщицями" Оленою Бліновською та Валерією Чекаліною. Вони роками обманювали фанатів і продавали свої "гайди", проте не платили податки в російську казну.

Після того як Бліновській присудили домашній арешт, а Чекаліній "шиють" одну кримінальну справу за іншою, в РФ вирішили створити список всіх зірок і блогерів, діяльність яких потрібно перевірити. Під час обшуків у "марафонщиць" знаходили золоті злитки, на своїх рахунках вони зберігали мільйони. Навряд чи владі країни-агресорки подобається, що все це проходить повз них.

Відео дня

Кілька років тому Тодоренко продавала курси "з виконання бажань". Вона обіцяла розкривати свої секрети "успіху" і ділитися з людьми мотивацією. Нині опальній співачці доведеться доводити, що вона поділилася з Росією грошима, заробленими на обмані фанатів. Враховуючи те, що Чекаліній та Бліновській "світять" реальні тюремні терміни, арешт загрожує Тодоренко і всім іншим артистам з "чорного списку".

Нагадаємо, раніше Тодоренко відзначилася дивною витівкою. Вона влаштувала дикі танці і застрибнула на Кіркорова.

Вас також можуть зацікавити новини: