Росіянин не став визнавати, що просто боїться / скріншот

Російський співак SHAMAN (Шаман), який регулярно виступає на пропагандистських концертах, відмовився їхати на фронт. Він видав боягузливу відмовку, пославшись на те, що я його нібито "не пускають".

Як заявив путініст Володимир Кисельов, він кликав "Шамана" на лінію зіткнення. Але той відповів на таке запрошення відмовою. При цьому росіянин не став визнавати, що просто боїться. Він переклав усю "провину" на свою дружину.

"З приводу цього співака ... я в житті не чув його. Максимум, що зробив - запросив поїхати на лінію зіткнення. Формулювання неможливості виїзду для чоловіка буде оригінальним: "Мене дружина не пускає", - стверджує Кисельов.

Відео дня

Сам "Шаман" на звинувачення у відмові їхати на фронт не відповідає. Судячи з усього, артист хоче співати свою пісню "Я - русский" на більш безпечних локаціях. Втім, нещодавно путініст відзначився тим, що відправився до тимчасово окупованого Маріуполя. Серед руїн і будинків, знищених росіянами, "Шаман" говорив про патріотизм і виступав перед дітьми, яких "зігнали" на його концерт.

Крім цього, нещодавно співак заявляв на росТБ, що влаштовував шоу для окупантів. Він стверджував, що насправді бував на фронті і навіть отримав від російських військових "подарунок".

Вас також можуть зацікавити новини: