Путініст Шаман / скріншот

На пропагандистському російському каналі "Росія 1" вийшов спеціальний випуск програми Андрія Малахова "Пісні від щирого серця", який на території країни-терориста приурочили до річниці початку "спецоперації" - так вони називають війну в Україні і вбивства мирних жителів. У студії з'явився російський співак SHAMAN (Шаман), який розповів про свій візит до військовослужбовців на фронт. 

Автор пісні "Я русский" заявив, що нібито захотів їх підтримати, і візитів в зону бойових дій у нього насправді багато, але він просто їх не афішує. Музикант цинічно назвав окупантів і вбивць "героями". 

"Насправді, там, на передовій знаходяться справжні герої, тому бажаю їм якнайшвидшого повернення додому - живими, здоровими і з перемогою. Ці хлопці - справжні герої", - сказав Шаман в студії у Андрія Малахова. 

Глядачам показали, як гості студії плакали після цих слів, проте це мало не дуже правдоподібний вигляд. 

Також Шаман додав, що окупанти зробили йому подарунок - влаштували на його честь автоматні залпи:

"Вони мені зробили такий подарунок, який ще ніхто не робив: влаштували в мою честь залпи з автоматів і кулеметів".

Нагадаємо, під час виступу в Лужниках Шаман заявив, що російські вбивці - це "герої РФ". Також він вихваляє їх у своїх піснях, бажаючи якнайшвидшого повернення додому. Але артист не уточнює, в якому саме вигляді окупантам потрібно повернутися додому - живими або в чорних пакетах.

Вас також можуть зацікавити новини: