Лікарі вважали, що фігуристу вдасться вижити, якщо вони відріжуть йому кисті і стопи / скріншот

Російський фігурист Роман Костомаров, який підтримував повномасштабну війну проти України, за крок від смерті. Вмираючий путініст вже втратив кисті та стопи, а тепер його розбив ще один інсульт.

Ніч на 21 лютого фігурист провів у реанімації. Як повідомляють російські ЗМІ, лікарі намагаються врятувати Костомарова, у якого постійно "вилазять" нові проблеми.

Крім інсульту, у Костомарова ще й сепсис. Йому намагаються очистити кров. Також фігуристу діагностували вторинний менінгіт. Стан Костомарова продовжує погіршуватися, його "добиває" ще й внутрішньолікарняна інфекція. 

Відео дня

Після ампутації рук і ніг дива не сталося. Лікарі вважали, що фігуристу вдасться вижити, якщо вони відріжуть йому кисті і стопи, так вони намагалися зупинити гангрену. І якщо раніше росЗМІ робили прогнози на те, що Костомарову стане краще, тепер йдеться лише про погіршення його стану.

Вже ніхто не говорить про існування шансів на те, що фігурист виживе. Костомаров підтримував путінську криваву агресію, він не приховував, що виступає за повномасштабне вторгнення РФ в Україну. Нині ж його наздогнала доля російських військових, які втрачають кінцівки, виконуючи злочинні накази командування РФ.

Стан Костомарова

У ніч на 10 січня олімпійський чемпіон і колишній партнер Тетяни Навки з танців на льоду потрапив до лікарні з підозрою на запалення легенів. Незабаром виявилося, що Костомаров купався в ополонці, після чого йому стало погано, але в лікарню він звернувся не одразу. 

Незабаром стало відомо, що Костомаров втратив стопи. РосЗМІ стверджували, що спортсмену можуть відрізати лише пальці на ногах, проте він позбувся обох стоп. 14 лютого повідомлялося, що Костомарову ампутували ще й пальці рук. Після ампутації лікарі заявили, що фігурист не може розмовляти. Вчора. 20 лютого, стало відомо, що Костомаров в критичному стані, у нього уражена частина головного мозку.

Вас також можуть зацікавити новини: