Коментатори ніби змагаються у тому, щоб придумати для Репяхової найобразливіший коментар / фото instagram.com/repyahovakate

Дружина співака Віктора Павліка обурила фанів. Катя Репяхова показала дуже відверті фото, за які її навіть почали називати порноакторкою.

На нових світлинах Репяхова позує у білосніжних трусиках та майці. Дружина Павліка обрала для фотосесії ніжний образ, зробила гарну зачіску та легкий макіяж.

Проте користувачі мережі не оцінили нових фото. Вони побачили лише вульгарність та надмірну відвертість. Коментатори ніби змагаються у тому, щоб придумати для Репяхової найобразливіший коментар. 

Відео дня
Відверте фото дружини Павліка / скриншот instagram

Що пишуть користувачі мережі під новим фото дружини Павліка:

  • "Чого мені сьогодні не вистачало в стрічці новин, так це розчепіреної Репяхової. Господи, чим вони думають коли такі фото виставляють. Тим паче зараз. Ну уже б і роздяглася чи що"
  • "Люди кожний день гинуть, кому ці фото потрібні, вони зараз зовсім не на часі"
  • "Катерино, ви мітите в порно?"
  • "Ще й ноги розставила, сором який!"

Реакція Репяхової на критику

Втім, це зовсім не зачіпає Репяхову. У Stories вона зауважила: "Щоб ті критики так швидко донатили", натякаючи на те, що усі коментатори, які пишуть негативні коментарі, могли б витрачати свій час на допомогу військовим, а не на усе це.

Реакція Репяхової на критику / скриншот instagram

"Коли виставляла ці фотографії, взагалі не очікувала на таку реакцію. Адже зйомка для мене - це творчість. Не бачу в цьому нічого поганого навіть під час війни", - додала Репяхова.

Нагадаємо, нещодавно дружина Павліка приміряла на себе силіконові груди. Виявилося, Репяхова хоче зробити пластичну операцію.

Вас також можуть зацікавити новини: