Катя Репяхова і Віктор Павлік з сином / фото - instagram.com/repyahovakate/

Молода дружина співака Віктора Павліка Катерина Репяхова давно веде Instagram-блог. Зараз своїм підписникам вона розповіла, що звернулася до пластичного хірурга. Поки тільки за консультацією, але в майбутньому хоче лягти під ніж, щоб підкоригувати бюст. 

Так, у своєму блозі Катя показала фото в мініатюрному топі з грудними імплантами. Знаменитість сказала, що остаточно ще не прийняла рішення щодо маммопластики. 

Вона також підкреслила, що великі груди собі не хоче. Єдина її мета - зробити груди однаковими, оскільки після народження сина і грудного вигодовування вони стала трохи асиметричними. 

Відео дня

Ось що розповіла дружина Віктора Павліка у своєму блозі:

"Лікар дуже здивувався, коли я сказала, що хочу найменші імпланти, які існують. Він каже, що тоді не буде вау-ефекту, адже дівчата саме за тим і приходять, щоб груди скрипіли. Але я цього не хочу. Може, я якась не така. Я краще хочу зробити ніс. Але, насправді, я просто хочу, щоб груди були однакові".

Вона додала, що імпланти буде ставити тільки тоді, коли в планах вже не буде поповнення. Зараз саме це її і зупиняє, зізналася Катя. 

Скріншот stories Каті

"Можливо, поставлю імпланти тоді, коли вже точно не буду планувати народжувати. Рік бажано не вагітніти, мене це зупиняє", - резюмувала Репяхова. 

Нагадаємо, дружина Віктора Павліка заговорила про другу вагітність і показала фото з округлим животом.

Вас також можуть зацікавити новини: