Дьомін нагадав, що Симоньян варто мріяти не про Одесу, адже незабаром на неї чекає Гаазький суд / скріншот

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян помріяла про Одесу. Вона заявила, що їй хочеться відвідати українське місто. На своїй сторінці в Telegram фанатка Путіна також написала: "скоріше б уже".

На "мрії" пропагандистки швидко відповів український блогер і ведучий Слава Дьомін. У своєму Telegram-каналі він "дав" Симоньян "ляпаса". Дьомін нагадав, що їй варто мріяти не про Одесу, адже незабаром на неї чекає Гаазький суд.

"Знову к*рва переплутала Одесу і Гаагу", - написав блогер.

Відео дня
Слава Дьомін відповів пропагандистці Симоньян / скріншот

Аналогічний пост Дьомін продублював в Instagram. На нього відповіли одесити, які заявили, що дуже "чекають" на Симоньян. Користувачі відзначили, що вони "розірвали" б пропагандистку, яка підтримує обстріли мирних українських міст і повномасштабну війну проти нашої країни.

Симоньян-останні новини

Нагадаємо, раніше в РФ видали, що запобігли вбивство Симоньян і Собчак. А незабаром з'явилася інформація про те, що затриманих за звинуваченням у підготовці "замаху" катували під час допитів.

Крім цього, нещодавно пропагандистка Симоньян заволала про удар по Лондону. Пособниця путінського режиму була обурена атакою на Кримський міст. Лише після цього вона всерйоз злякалася дронів і почала вимагати від Кремля "відповідних заходів".

Вас також можуть зацікавити новини: