Російська пропагандистка "відзначилася" цинічною заявою після НП на Кримському мосту / фото t.me/shot_shot

Російська пропагандистка Маргарита Симоньян після того, як Кримський міст був пошкоджений, заволала про удар по столиці Великобританії Лондону.

Посіпака режиму російського диктатора Володимира Путіна в Telegram стверджувала, що Тауерський міст стає "законною ціллю", якщо підтвердиться, що удар по Кримському мосту був завданий за допомогою спецслужб Британії.

"...Якщо правда, що атаку на Кримський міст здійснили за допомогою британських спецслужб, чи робить це легітимною ціллю Тауерський міст? Як на мене - так цілком... Адже всім вже зрозуміло, що безпілотники - це зброя. Ось і треба прирівняти їх до зброї з усіма наслідками, що випливають з точки зору продажу і поширення", - понила вона.

Відео дня

Примітно, що РФ постійно використовує ударні безпілотники проти мирних українських населених пунктів. Ворожі дрони-вбивці вже не раз влучали у будинки, є багато жертв, руйнувань і постраждалих.

Найцікавіші новини сьогодні - Кримський міст пошкоджено

Рано вранці 17 липня стало відомо, що один з автомобільних прольотів Кримського моста обвалився, рух транспорту було повністю зупинено. РФ традиційно звинуватила в тому, що трапилося, українську сторону і стверджували, що удар нібито був здійснений "двома надводними безпілотниками".

Тим часом є кілька версій того, чому на мосту сталася НП - підрив, порушення росіянами будівельних норм і навіть "приліт" іранського дрона-камікадзе "Шахед".

Військово-політичний експерт Олександр Коваленко вважає, що вибух стався під мостом. У Службі безпеки України повідомили, що розкриють деталі пошкодження Кримського мосту після перемоги над РФ.

Вас також можуть зацікавити новини: