Євгенія Емеральд розповіла, як її тиранив екс-чоловік / колаж УНІАН з фото instagram.com/emerald.evgeniya

Українська снайперка Євгенія Емеральд ("Жанна д'Арк") розповіла, що її вже колишній чоловік Євген Стипанюк після весілля постійно пив алкоголь, агресивно до неї ставився і з часом образи ставали жорсткішими й дійшло навіть до рукоприкладства - "справжній треш" почався після народження дитини.

Чоловік обіцяв виправитися, але ситуація не покращувалася, розповіла дівчина в інтерв'ю УНІАН. "Одного разу ми поїхали до його мами. Коли ми поверталися додому, він був напідпитку. А потім він почав пити віскі прямо за кермом. Я вже була на шостому місяці, плакала, благала зупинити машину, бо було страшно. Приїхала я додому в істериці. І повірте, постійні істерики були не через гормони, а тому що мене регулярно доводили до такого стану", - розповіла снайпер.

Емеральд додала, що обранцю постійно в ній щось не подобалось - і волосся, і прізвище, і друзі, і він намагався зробити так, щоб вона ні з ким не спілкувалася і пішла зі служби.

Відео дня

"...Був випадок, коли я була на восьмому чи дев'ятому місяці вагітності, мені вже важко було пересуватися, він сказав: "Йди, подай мені стакан". Я була в шоку. Спитала у нього, як він зі мною може так розмовляти. Але знову був скандал. Він викинув мої речі з квартири. Я їх взяла і в істериці поїхала до себе додому", - поділилася співбесідниця.

За її словами, "після народження дитини почався справжній треш" - Стипанюк став ще агресивнішим і розпустив руки. "Він почав ще більше випивати, з'явилося більше агресії, тоді ж він вперше мене і вдарив. Я могла годувати дитину грудьми, а він міг підбігти і забрати дитину", - сказала Емеральд.

Дівчина поскаржилася, що обранець звинувачував її у невірності - нібито вона побудувала бізнес через ліжко, на фронті спала з побратимами й командирами і "нагуляла дитину". "Для нього всі жінки меркантильні і повії. Мене це дуже травмувало, бо я вірна людина, я дуже його кохала", - заявила снайпер.

За її словами, згодом - після хрестин дитини - почалися погрози вбивством. "Він погрожував відірвати мені руки, погрожував підірвати мене, казав, що забере дитину. Врешті-решт я зрозуміла, що я у повній с*аці. Але я не могла піти, бо постійно виправдовувала його. Напевно, це синдром жертви", - вважає вона.

Що відомо про стосунки Емеральд і Стипанюка

Євгенія Емеральд та військовослужбовець Євген Стипанюк побралися минулого року у жовтні на передовій. У квітні 2023 року Емеральд народила доньку, її назвали Афіна.

Потім з'явилася інформація, що, можливо, пара розірвала стосунки. Цього місяця Емеральд заявила, що розлучається з чоловіком. Також вона поскаржилася, що Стипанюк хоче "злити" в інтернет їхні домашні інтимні відео.

Вас також можуть зацікавити новини: