Олена Зеленська / instagram.com/olenazelenska_official

Перша леді України Олена Зеленська важко переживає війну, як і всі українці. Вона намагається зберігати спокій і допомагати українцям. Під час війни Зеленська займається питаннями евакуації та медійної підтримки за кордоном.

При цьому вона все також мама і дружина, яка піклується про свою сім'ю і намагається вберегти дітей від обстрілів російськими окупантами.

Страх, стрес, безсонні ночі дали про себе знати. Раніше життєрадісна і промениста перша леді дуже схудла за час війни. Більш того, змінився і стиль її одягу. 

Відео дня
Олена Зеленська / instagram.com/olenazelenska_official

Раніше Зеленська віддавала перевагу яскравим костюмам. Більш того, вона часто виходила в світ з яскравим макіяжем губ і з розпущеним волоссям. Зараз же вона обмежується доглядовою косметикою і легким тоном. Волосся перша леді збирає в пучок.

Олена Зеленська / instagram.com/olenazelenska_official

Крім того, раніше Зеленська публікувала сімейні фотографії, в тому числі і з чоловіком, президентом України Володимиром Зеленським. А зараз таких фото в її соцмережах немає. Відомо, що президент зараз приймає найскладніші рішення і бореться за незалежність і свободу нашої країни в Києві, а його дружина з дітьми знаходяться в більш безпечному місці.

Олена та Володимир Зеленський / instagram.com/olenazelenska_official

Нагадаємо, раніше Олена Зеленська розповіла, чим займається під час війни в Україні.

Вас також можуть зацікавити новини: