Трінчер зізналася, чому спростовувала чутки про розлучення / Фото - instagram.com

Українська співачка та блогерка Анна Трінчер вперше відповіла, чому вони з екс-чоловіком Олександром Волошиним заперечували чутки про розрив. Окремо співачка зізналася, чи зраджував їй колишній.

В Instagram Stories зірка відверто зізналася, що спростовувала брудні чутки щодо негараздів у своїй сім'ї, оскільки остаточне рішення про розлучення вони з Олександром прийняли зовсім нещодавно.

Крім того, співачка різко відреагувала на те, що дехто "хайпував" на темі її розлучення, поширюючи неправдиву інформацію нібито про зраду.

Відео дня

"Прийняли це рішення нещодавно. До цього ми відверто казали, що у нас проблеми у стосунках... Ми старалися все налагодити, ми ходили на терапію. А хтось просто нахабно хайпував, підливаючи масло у вогонь, підкидаючи такі бридкі чутки, як "зрада", якої ніколи не було", - відповіла співачка.

Відповідь співачки / скриншот

Розлучення Трінчер і Волошина

Співачка Анна Трінчер офіційно оголосила про розлучення з чоловіком Олександром Волошиним. На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала діалог з ним, в якому вони розставили всі крапки над "і".

З ролика стало відомо, що проблеми у пари почалися ще півроку тому, коли у Волошина діагностували депресію. Він зрозумів, що більше не може робити свою дружину щасливою, тому ухвалив рішення про розлучення.

У 2022 році Анна Трінчер вийшла заміж за Олександра Волошина. Пара зіграла весілля в Києві. Їхня історія кохання була дуже красивою, проте нещодавно почали з'являтися чутки про їхнє розлучення. Блогер Богдан Беспалов повідомив, що пара розлучилася і живе окремо. При цьому Анна та Олександр всіляко спростовували свій розрив, навіть попри те, що чоловіка Трінчер "спалили" на сайті знайомств.

Вас також можуть зацікавити новини: