Брюсу Віллісу поставили діагноз / REUTERS

Стан голлівудського актора Брюса Вілліса, який вже близько року бореться з афазією, стрімко погіршується. Зараз його екс-дружина Демі Мур повідомила, що лікарі поставили діагноз - лобно-скронева деменція. Стан актора погіршується. Ускладнює ситуацію те, що сьогодні немає варіантів лікування цієї недуги. 

"Для людей до 60 років ЛСД (лобно-скронева деменція) є найпоширенішою формою деменції, й оскільки на визначення точного діагнозу йдуть роки, ймовірно, діагноз набагато розповсюдженіший, ніж ми знаємо. Сьогодні немає лікування цієї хвороби, але ми сподіваємося, що ця реальність може змінитися в найближчі роки", - висловилася Демі Мур. 

Також вона подякувала за підтримку і позитивні коментарі. Мур додала, що деменція - це лише один з можливих діагнозів Брюса Вілліса. З ним продовжують працювати лікарі.

Відео дня
Брюс Вілліс зараз / фото instagram.com/demimoore

"З того часу, як навесні 2022 року ми оголосили про афазію, стан Брюса прогресував, і тепер у нас є більш конкретний діагноз: лобно-скронева деменція (відома як ЛСД). На жаль, проблеми зі спілкуванням - це лише один із симптомів хвороби, з якою стикається Брюс. Хоча це болісно, нарешті отримати чіткий діагноз - це полегшення", - резюмувала Демі Мур. 

Відзначимо, Брюс Вілліс і Демі Мур пробули в шлюбі 12 років. У них є три дочки: Румер, Скаут і Таллула. Пара розпалася у 2000 році. Основною причиною називають те, що Демі хотіла повернутися в кар'єру актриси, а Брюс бачив її домогосподаркою.

Нагадаємо, стало відомо, який вигляд зараз має хворий на афазію Брюс Вілліс.

Вас також можуть зацікавити новини: