Махідевран - перша дружина Султана Сулеймана / скріншот

Нур Феттахоглу - турецько-німецька актриса, яка прославилася на весь світ роллю Махідевран-султан в культовому серіалі "Величне століття". Зараз їй 42 роки. Якщо проаналізувати її профіль в Instagram, то після завершення зйомок в серіалі вона не сильно змінилася. Звичайно, вона не ходить в таких пишних нарядах, як її героїня. Але і без них Феттахоглу має привабливий вигляд. 

Який вигляд зараз має Нур Феттахоглу

Єдине, що змінилося в її зовнішності з часів виходу серіалу - це колір волосся. Нур вирішила бути блондинкою. У повсякденному житті вона одягається вкрай просто: джинси, сорочки, футболки та сарафани. На світські заходи одягає лаконічні коктейльні сукні, які підкреслюють її осину талію і довгі ноги. 

Як можна помітити по фотографіях знаменитості, вона не є фанатом яскравого макіяжу і уколів краси. Нур виступає за натуральність, тому у неї природні губи і ледь помітний макіяж. Це підтверджують безліч знімків крупним планом. 

Відео дня

Тіло у Феттахоглу вельми спортивне і підтягнуте. В одному зі своїх інтерв'ю після виходу культового серіалу вона розповідала, що займається йогою і намагається робити зарядку, навіть якщо у неї дуже щільний графік і практично немає вільного часу. 

Де ще знімалася Нур Феттахоглу

Цю зірку можна побачити в багатьох серіалах. Наприклад, "Порожнеча" (2021), "Паперовий будинок" (2021), "Вавилон" (2020), "Діти сестер" (2019), "На життєвому шляху" (2014-2015) та інші. 

Нагадаємо, як в реальному житті одягається Нігяр з "Величного століття".

Також УНІАН писав, який вигляд має Хатідже з "Величного століття".

Вас також можуть зацікавити новини: