Жінка з найбільшим розміром ноги / фото instagram.com/tlherbert

39-річна мешканка Техасу Таня Герберт потрапила до Книги рекордів Гіннеса у 2022 році як володарка найбільшої у світі ноги. Як пише видання Metro, її права нога має довжину 13,03 дюйма (33,1 см), а ліва трохи коротша - 12,79 дюйма (32,5 см). Якщо перевести ці вимірювання на взуттєвої розмір, то у неї - 52-й!

Звичайно, такі нестандартні параметри стають проблемою, коли потрібно придбати взуття, проте Таня замовляє індивідуальне пошиття кожної пари. 

Аномалію Герберт помітила ще коли вчилася в школі, адже в старших класах їй доводилося купувати чоловічі туфлі або кросівки максимально можливого 48 розміру. 

Відео дня

Журналістам Таня Герберт розповіла, що пошук зручного взуття - не єдина проблема. Їй нерідко пишуть чоловіки з непристойними пропозиціями, деякі просять надіслати фото ніг крупним планом, обіцяючи щедро за це заплатити.

"Як християнка, я вважаю, що морально неправильно продавати фотографії своїх ніг заради бажань інших. Тому дивні коментарі, які я отримую, я ігнорую", - прокоментувала рекордсменка.

Жінка з найбільшим розміром ноги / фото instagram.com/tlherbert

Реакція соцмереж

  • "Вітаю з рекордом і бажаю удачі"
  • "Не дивіться на свої ноги, як на тягар! Це ваша особливість! Ви крута!"
  • "Ви дуже усміхнена і незвичайна! Мені так приємно за вами спостерігати!

Варто відзначити, що по зросту Таня Герберт значно вища за інших. Вона також має зайву вагу, з якою вона бореться, демонструючи це у своєму блозі.

Жінка з найбільшим розміром ноги / фото instagram.com/tlherbert

Нагадаємо, жінка "підірвала" соцмережі незвичайним хобі - створенням прикрас з сперми.

Вас також можуть зацікавити новини: