Тілан Блондо / instagram.com/thylaneblondeau

Французька фотомодель і актриса Тілан Блондо стала найкрасивішою дівчинкою в світі ще в шестирічному віці. Вона підкорила безпосередніми рисами обличчя і дитячою привабливістю.

З юного віку дівчинка брала участь в модних показах, в тому числі і для Dolce& Gabbana. Вже в 2007 році її визнали красунею світового масштабу. А вже через рік вона посіла перше місце в "Списку незалежних критиків 100 найкрасивіших осіб 2018 року".

Незважаючи на те, що дівчина володіє "ангельським" обличчям, в її зовнішності є одна "родзинка". Її губи опущені вниз, тому здається, що вона завжди сумна.

Відео дня

Зараз Тілан вже 21 рік. Вона активно веде свої соцмережі, в яких розповідає про життя і показує модельні кадри. У Instagram на неї підписані понад 6,6 мільйонів чоловік.

Тілан Блондо вже 21 рік / instagram.com/thylaneblondeau

Судячи з фотографій, Блондо любить багато відпочивати, особливо біля моря. Дівчина часто демонструє струнку фігуру в різних купальниках.

Відомо, що у неї є молодий чоловік. Вона писала, що є найщасливішою дівчиною в світі, адже поруч з нею гідний і коханий чоловік. І додала, що життя без нього не має сенсу.

Тілан Блондо з коханим / instagram.com/thylaneblondeau

Який зараз вигляд має найкрасивіша дівчинка в світі Тілан Блондо

Тілан Блондо сильно змінилася / колаж з фото

Раніше УНІАН розповідав про ще одну найкрасивішу дівчинку в світі Христину Піменову. Дівчині всього 17 років, а вона вже знаменита на весь світ.

Вас також можуть зацікавити новини: