Вікторія Апанасенко брала участь у "Міс Всесвіту 2022" / Instagram Вікторії Апанасенко

Представниця України на конкурсі краси "Міс Всесвіт 2022" Вікторія Апанасенко забрала одну з головних нагород, яку віддають тим учасницям, які демонструють цінності дружби, різноманітності та веселощів.

Незважаючи на те, що Апанасенко не перемогла на конкурсі і навіть не увійшла в топ-16 найкрасивіших дівчат світу, вона задоволена тим, що саме їй дісталася нагорода Spirit of Carnival Award.

На своїй сторінці в Instagram вона показала, який вигляд має статуетка. 

Відео дня
Апанасенко отримала нагороду на конкурсі / скріншот Instagram

Вікторія Апанасенко на "Міс Всесвіту 2022"

Представниця України продемонструвала на конкурсі кілька образів, що символізують війну в Україні.

У півфіналі вона вийшла на сцену в образі воїна світла. В основу вбрання закладено образ Архангела Михаїла, який захищає Україну з мечем у руках. Тому художниця по костюмах Леся Патока зобразила учасницю від України в обладунках, зі зброєю, але одночасно в білій сукні, що говорить про те, що вона несе світло. 

Також вона показала розкішну сукню від українського дизайнера з вишитим на грудях синьо-жовтим серцем. Синьо-жовтий колір символізує український прапор - це колір свободи нашого народу.

Хто переміг на "Міс Всесвіту 2022"

14 січня в Новому Орлеані оголосили результати конкурсу "Міс Всесвіт 2022". Переможницею конкурсу краси стала представниця США Р'бонні Габріель. Вона - сьома американка, яка посіла в цьому конкурсі перше місце. 

Пізніше стало відомо, що вартість корони переможниці сягає 5,58 мільйонів доларів.

Вас також можуть зацікавити новини: