Фото колаж УНІАН 

Вчорашня новина про те, що українці віддали приблизно 5 мільйонів доларів в бюджет Росії (таким чином спонсорують закупку близько 10 000 дронів), адже продовжуть дивитися фільми чи слухати музику країни-агресорки, викликала обурення серед зірок українського шоу-бізнесу.

Після ведучої Лесі Нікітюк, яка написала, що сама готова стати співачкою, аби тільки українці слухали вітчизняний контент, почали активно коментувати цю страшну статистику й інші.

Наприклад, у розмовну сторіз вийшов хореограф Женя Кот, який закликав думати про свої вчинки. 

Відео дня

"Цифри подивилися? Якщо вам не шкода українських хлопців і дівчат, захисників наших, то подумайте хоча б про себе. Бо там, на передовій, всі ми там будемо, подумайте про себе. Може скоро саме ви будете бігати від тих самих дронів і всього цього іншого. Подумайте!" - висловився Женя. 

Скріншот сторіз Жені Кота

Прокоментувала жахливу ситуацію зі статистикою і телеведуча Катя Осадча.

"Коли ти раптом вирішив подивитися російських блогерів, російське кіно або серіал, або послухати російську музику, не дивуйтеся потім, що у Росії не закінчується зброя. Ти сам за неї платиш", - зазначила жінка.

Скріншот сторіз Катерини Осадчої 

Не міг стримати емоцій і актор Тарас Цимбалюк, який наголосив, що не можна в жодному разі споживати російський контент. 

"Скільки разів про це говорилося: слухати і дивитися російське - це пряма підтримка армії Росії. Де б ви його не качали, так чи інакше це трасформуєтся в удари по Україні!" - написав актор.

Скріншот сторіз Тараса Цимбалюка

Співачка KOLA теж не залишилася осторонь та попросила несвідомих українців зупинится. 

"Всі, хто й досі слухає... Благаю! Зупиніться! Це просто вже не те, що неправильно, це просто негідно. Так не може робити свідома людина!" - написала виконавиця. 

Скріншот сторіз співачки KOLA

Нагадаємо, нещодавно блогерка Аліна Шаманська розкритикувала тих, хто підтримує російськомовний контент. Вона наголосила, що усі, хто сьогодні створює та споживає російськомовний контент - робить внесок в розвиток російської культури. 

Вас також можуть зацікавити новини: