Фото інстаграм Аліни Шаманської

Блогерка та ведуча Аліна Шаманська нещодавно висловилась у своєму Instagram щодо російськомовного контенту, який досі створюють чи підтримують деякі українці. 

"Усі, хто сьогодні створює російськомовний контент - робить внесок в розвиток російської культури! Усі, хто його підтримує: підписується, лайкає, коментує - підтримує розвиток російської культури. Це лише ваш вибір. І, на жаль, ви це робите", - написала жінка.

Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

На цей коментар почали активно реагувати її підписники та писати свої коментарі. Деякі користувачі не підтримали думку Аліни. 

Відео дня

"У блогерів є підписники з тих країн, де не розуміють українську. Є люди з Молдови, Азербайджану, Болгарії, Вірменії, Грузії і вони починають не розуміти блогера, на якого були підписані багато років, який зараз перейшов на українську", - написала одна підписниця.

Та Шаманська не змогла промовчати і написала свою відповідь. 

"Якщо всі будуть намагатися догодити іншим народам, аби вони розуміли мову, то що тоді буде з нашим контентом? Його не буде в достатній кількості та якості. А це прямий внесок в українську культуру", - наголосила Аліна. 

Скріншот сторіз Аліни Шаманської 

Нагадаємо, нещодавно лідер гурту ТНМК Олег "Фагот" Михайлюта розкритикував співаків, які продовжують співати російською. Він зазначив, що вони роблять внесок в російську культуру та автоматично стають ворогами України. 

Вас також можуть зацікавити новини: