Анастасія Приходько / фото instagram.com/prykhodkо

Українська співачка Анастасія Приходько зізналася, що зважилася зробити "пластику" обличчя.

Про це вона написала у своєму Instagram.

"Чи є людина без комплексів? Я думаю, ні. Я себе дуже люблю та приймаю такою, яка є. Але, хіба може бути жінка, задоволена собою завжди? Ось мій комплекс – це вузькі очі та друге підборіддя, з яким я борюся все життя, оскільки це не жир, а генетична особливість", – зазначила Приходько.

Співачка додала, що збирається позбутися комплексів, й розповіла, з чого планує почати:

Анастасія Приходько / фото instagram.com/prykhodkо

Читайте такожАнастасія Приходько показала рідкісне фото чоловіка: "який красень""Комплексую через очі, тому, що при посмішці мої очі геть зникають, і їх не видно. Але, коли я одягаю кімоно, я заспокоююся тому, що відразу згадую, що мій дід японець. А ось друге підборіддя я буду прибирати за допомогою косметологів та уколів, я зважилася все-таки на "пластику" обличчя. Немає, під ніж лягати не буду, а за допомогою уколів буду вирішувати це питання! Хочу позбутися комплексів та бути для себе ще красивіше! До речі, очі теж можна зробити, наприклад блефаропластику, але поки мені й так норм".

Нагадаємо, раніше Приходько розкрила 10 шок-фактів про себе. Серед них – бажання змінити стать та перебування у психлікарні.

Вас також можуть зацікавити новини