Українські зірки з коронавірусом / фото з соцмереж

У 2020 році Україна зіткнулася з пандемією вірусу COVID-19. Серед двох сотень тисяч хворих українців є також відомі люди і зірки шоу-бізнесу. Знаменитості розповіли, з якими симптомами вони стикаються і як борються з хворобою.

Олексій Завгородній

Учасник гурту "Время и Стекло" Олексій Завгородній, відомий під псевдонімом Позитив, розповів про своє зараження в останньому ефірі "Танців з зірками". Через хворобу Олексій і його партнерка Юлія Сахневич не можуть брати участь в шоу. Артист розповів, що у нього болить все тіло і висока температура. Після отримання позитивного результату тесту на COVID-19 він пішов на самоізоляцію.

Ольга Полякова

Оля Полякова коронавірус / фото instagram.com/polyakovamusic/

Популярна українська співачка Оля Полякова розповіла про перенесену хворобу на своєму Youtube-каналі. Зірка точно не знає, чи був у неї COVID-19, оскільки не робила тест. Вона заразилася в США разом зі своїми дочками. Артистка розповіла, що хвороба протікала дуже важко. У неї був сильний кашель і температура тіла вище 40 градусів. На період хвороби співачка прийняла самоізоляцію.

Відео дня

Влад Яма 

Хореограф і суддя "Танців з зірками" Влад Яма розповів про свій досвід боротьби з хворобою в інтерв'ю для видання "Факти". Артист не робив тест на коронавірус, але підозрює, що перехворів саме ним. Під час хвороби він перебував у США. Протягом двох тижнів Влад страждав від сильних нападів сухого кашлю і підвищеної температури. Його дружина і син не заразилися.

Марічка Падалко

Знаменитості України з коронавірусом / фото instagram.com/marichkapadalko

Ведуча ТСН Марічка Падалко розповіла про свій діагноз у Фейсбуці. Жінка розповіла, що вона і двоє її дітей важко захворіли. Гостра фаза захворювання вже позаду. Жінка і її діти зіткнулися з сильним кашлем, високою температурою, бронхітом, м'язовими спазмами. 

Олена Зеленська та Олена Кравець

Комік з "Кварталу 95" Олена Кравець розповіла про свій діагноз. Олена Кравець не змогла брати участь у комедійному шоу, оскільки перебувала на самоізоляції. Хворобу вона перенесла легко. COVID-19 також був виявлений в іншої гумористки - дружини Володимира Зеленського Олени.

Ольга Фреймут

Оля Фреймут коронавірус / фото instagram.com/freimutolia

Зірка українського телебачення Ольга Фремут підтвердила чутки про свою хворобу в Інстаграмі. Артистці довелося на деякий час скасувати участь у всіх телепроектах, щоб провести час на самоізоляції. Оля змогла побороти захворювання. Де і як вона заразилася - не знає.

Сергій і Сніжана Бабкіни

Актори Сергій і Сніжана Бабкіни перехворіли коронавірусом на початку осені. Подружжя зіткнулося з такими симптомами: біль у грудях, сухий кашель, висока температура, відсутність нюху. Подружжя отримало позитивний тест на коронавірус і прийняли самоізоляцію. Вони закликали всіх українців бути обережними і дотримуватися карантинних заходів.

Володимир Остапчук і його наречена

instagram.com/vova_ostapchuk

Український ведучий Володимир Остапчук і його наречена Христина Гірник зіткнулися з симптомами коронавірусу. Але тільки у Володимира тест показав позитивний результат. Пара повідомила, що у них пропав нюх і дере в горлі. Володимир також переніс пневмонію. Через коронавірус їм довелося відкласти весілля.

Олег Винник та Олена Шоптенко

В одному з ефірів "Танців з зірками" повідомили про інфікування артиста Олега Винника. Хвороба Олега протікала дуже важко. У нього дуже боліли суглоби, був сильний кашель і загальна слабкість. Хворобу також підтвердили у його партнерки по танцях Олени Шоптенко і її чоловіка Олексія Іванова.