Джамала відповіла, чи йтиме у декретну відпустку / Скріншот Instagram

Популярна українська співачка Джамала зізналась, коли третій син з'явиться на світ. Артистка також відповіла, чи визначилась вже з ім'ям для хлопчика.

Зовсім скоро Джамала втретє стане матусею, співачка на 9-му місяці вагітності. Артистка готується до пологів, але разом з тим продовжує працювати. Як відомо, Джамала стала речницею від України на "Євробаченні-2024". Виникає питання, чи не почнуться раптово пологи у виконавиці саме в момент оголошення оцінок або до цього.

На проєкті "Ранок у великому місті" співачка наголосила, що під час гранд-фіналу, який відбудеться 11 травня, вона вийде в прямий ефір і виконає свою місію, тому що пологи заплановані на пізніше:

Відео дня

Я думаю, що все буде добре. За термінами я ще не маю народити. Це має щось статися екстрене.

Скріншот Instagram

Джамала з чоловіком Бекіром Сулеймановом поки що не обрали ім'я для малюка. Артистка каже, що вони зараз в процесі вибору імені.

"Ні, ще не підібрала. Ще в процесі", - вказала зірка.

Також виконавиця відповіла, чи планує йти у декретну відпустку. За словами Джамали, надовго йти зі сцени вона не хоче. Знаменитість планує перший місяць після пологів повністю присвятити сину, а потім знову повернеться до роботи.

"Не планувала ще декретної відпустки. Але, може, якийсь все ж таки місяць візьму собі відпочинку, аби просто побути з дитиною", - пояснила артистка.

До слова, у Джамали вже є двоє дітей - 5-річний Емір і 3-річний Селім. Про третю вагітність співачки стало відомо в лютому 2024 року.

Нагадаємо, раніше Джамала відповіла, коли планує виступити у рідному Криму. Співачка заявила, що ставиться до виступів на півострові дуже чуттєво.

Вас також можуть зацікавити новини: