Кравченко має алкогольну залежність / скріншот

Російську актрису, яка підтримала війну проти України, Тетяну Кравченко виявили п'яною в туалеті поїзда. Пізніше з'явилося фото, на якому помітно, що знаменитість дуже змінилася в гіршу сторону.

Вона сильно погладшала, має недбалий вигляд, та й не може вже самостійно пересуватися. По одній з московських вулиць її вели під ручки.

"Їхала я сьогодні з Петербурга до Москви з актрисою Тетяною Кравченко. Вона зовсім погана. Коли я зайшла в туалет, то побачила її. Вона сиділа на унітазі, п'яна в дугу. Вона забула зачинити двері. Шкода її, звичайно. Як бачите, вона навіть на ногах не стоїть, її буквально підтримують з двох сторін", - йдеться в Telegram-каналі "Небожена".

Відео дня
Кравченко не може самостійно пересуватися / фото t.me/imnotbozhena

Варто відзначити, що про проблеми з алкоголем у Кравченко відомо вже давно. Актор Станіслав Садальський неодноразово говорив, що актриса зловживає спиртними напоями. Більш того, не так давно вона просто не з'явилася на спектакль в Санкт-Петербурзі, чим в черговий раз спровокувала чутки про нескінченні п'янки.

Після цього вона кілька днів не виходила на зв'язок. Садальський навіть пропонував виламати двері її квартири.

Нагадаємо, раніше Тетяна Кравченко заявила, що поїхала б на фронт допомагати пораненим окупантам, щоб вони продовжували геноцид українського народу.

Вас також можуть зацікавити новини: