Надя Дорофєєва / фото instagram.com/nadyadorofeeva

Відома українська співачка, тренер "Голосу країни-12" Надя Дорофєєва відверто зізналася, що нарешті почала собі подобатися.

У програмі "Світське життя" виконавиця розповіла про довгу боротьбу з комплексами та довгоочікуваний результат, передає ТСН.

"Кожен раз я вчуся сприймати, вчуся любити себе. І вже нарешті я почала собі подобатися. Для когось "занадто худенька", для когось ще щось... Ідіть всі, знаєте... Всі!" – різко відповіла Дорофєєва.

Судячи з усього, Надя завжди намагається підтримувати себе у формі: займається спортом, стежить за харчуванням. Бувають, звичайно, і винятки, але зарядка – це святе. Наприклад, під час відпустки у Тулумі співачка пила коктейлі, балувала себе смаколиками, але і займалася спортом:

"Я щодня пила коктейлі. Там вони дуже смачні. Звичайно, пила текілу, звичайно, їла, багато їла. Але я реально займалася спортом. Два рази на тиждень. Під час відпустки цього достатньо".

Читайте такожПотап захворювань та засвітів Кам'яних у домашньому на кухні: "як вдома добре" (фото)Раніше Надя Дорофєєва розповіла про свою нову залежність, як часто витрачає величезну кількість часу на те, щоб свайпать, тобто гортати пальцем сторінки у соцмережах.

Вас також можуть зацікавити новини: