Коментатори нагадали Дорофєєвій, що Кацурін вже двічі був одружений/ скриншот

Мережа бурхливо обговорює весілля співачки Наді Дорофєєвої та її обранця - бізнесмена Михайла Кацуріна. Учора зіркова пара здивувала фанів, закохані показали фото з церемонії. Весільні наряди, як і сам факт події, оцінили не усі.

Так, коментатори нагадали Дорофєєвій, що Кацурін вже двічі був одружений. На думку деяких користувачів, співачка нібито дарма пішла від Вови Дантеса. Не обійшлося й без жартів про те, що вже скоро їхній шлюб може зруйнуватися. Коментатори пишуть:

  • "Оце ми посміємося, коли за пару років Кацурін кине чергову щасливу дружину"
  • "Буде смішно, коли Дантес відібʼє Кацуріна у Наді"
  • "А потім Дантес одружиться з Дашею, візьме її прізвище і всі будуть Кацуріни".
Реакція мережі на весілля Дорофєєвої та Кацуріна / скриншот

Окрім "пророцтв" щодо стосунків Дорофєєвої та Кацуріна, користувачі почали жартувати з весільних образів пари. Наряд співачки здебільшого отримав схвальні відгуки. Фату для неї створив бренд дизайнерки Каті Сільченко the COAT. Вона вже розповіла про "родзинку" образу Дорофєєвої:

"Фата виконана в техніці печворк, з поєднанням різних тканин і фактур, оздоблена мереживом та прикрашена квітами кроше. Особливим елементом стали ініціали закоханої пари".

А ось те, що Кацурін обрав для такої події кеди та кепку, мережі не сподобалося. Коментатори пишуть, що блогер нібито зіпсував "усю картинку", адже його "бунтарський" образ має неохайний вигляд на тлі вишуканого вбрання Дорофєєвої. Коментатори пишуть:

  • "У мене дід в такому прикиді траву косить"
  • "Кепка усе тут споганила! Типу аб'юзер і гарна дівчина"
  • "Фато це круто, але оцей чоловічок поряд, у кепці, це крінж лютий".

Дорофєєва та Кацурін на критику не реагують. Ймовірно, нині пара насолоджується щастям та не думає про негатив, яким їх намагаються закидати у мережі.

Весілля Дорофєєвої та Кацуріна - що відомо

Ще у червні блогер Богдан Беспалов розповідав, що Дорофєєва та Кацурін зіграли таємне весілля. Він стверджував, що зіркова пара не хотіла, аби про це дізналися фани.

Втім, згодом співачку та її обранця помітили у ЦНАПі. Через це у мережі одразу з'явилися версії про те, що Дорофєєва могла змінювати прізвище. Сама співачка жартувала та нічого не підтверджувала. Проте учора вона та Кацурін показали весільні фото та визнали, що одружилися. 

Вас також можуть зацікавити новини: