Фото інстаграм Аліни Гросу

Нещодавно українська співачка Аліна Гросу підтвердила, що вийшла заміж вдруге. Проте ім'я свого нового обранця вона не називає як і не показує його обличчя. Але деякі люди з її оточення, за словами блогера Богдана Беспалова, все ж таки вирішили розповісти подробиці весілля та "злили" їхні фото.

Стало відомо, що весільна церемонія закоханих проходила на березі океану, орієнтовно у Лас-Веґасі. Серед гостей були тільки найближчі люди пари.

"Наш інсайдер повідомляє, що рішення Аліни вийти заміж вдруге дещо здивувало друзів з обох сторін і були певні побоювання через характер як чоловіка, так і самої співачки", - зазначив Богдан на Bespalovmedia та опублікував фото молодят. 

Відео дня
Весільне фото Аліни Гросу / фото bespalovmedia.com.ua

На світлинах не видно обличчя нареченого, проте помітна щаслива посмішка Аліни. Беспалов додав, що інсайдер не захотів називати ім'я нового чоловіка Гросу і сказав, що згодом всі про все дізнаються. 

"Не можу назвати імені обранця. Нехай Аліна вже сама оголосить, коли буде готова. Церемонія скромна. Вона не хотіла публічності і прагнула зробити захід максимально закритим. Більшість друзів навіть не знали про це весілля", - процитував слова інсайдера блогер. 

Весільне фото Аліни Гросу / фото bespalovmedia.com.ua

Цікаво, що деякі читачі припустили, що це може бути колишній хлопець Аліни - Роман Полянський, з яким вона була у стосунках до початку війни. 

Нагадаєм, раніше Аліна Гросу різко відповіла на чутки навколо свого ймовірного чоловіка. 

Вас також можуть зацікавити новини: