Попенко розповів про умову для завершення війни / фото інстаграм Геннадія Попенка

Український актор та телеведучий Геннадій Попенко, який зараз служить в ЗСУ, назвав умову для закінчення війни. 

Спочатку 44-річний чоловік розповів, що за станом здоров'я міг би не йти на фронт. Проте він хотів бути причетним до армійської історії та робити усе, задля швидшої перемоги України над окупантами. Проте зазначає, що не варто сподіватися, що ця подія буде скоро. 

"Чи маємо ми бути готовими до того, що це не закінчиться завтра? Так! За рік, за 10? Так! Ми воюємо з Москвою від 1250 року, коли вони вперше спалили Київ. Відтоді не було ніколи так, щоб ми були братськими народами, щоб м*скалі до нас не лізли. Іноді ми могли дати відсіч або не могли. Ми постійно воюємо. А казати: "Треба вже перемога, бо так довго воюємо"… Ми воюємо настільки довго, що ви собі навіть не уявляєте. Просто зараз це нарешті стало помітно для багатьох. Хтось знав про це і закривав очі, бо було зручно. Хтось на мить забував. Це міксовано-гібридна війна", - сказав Попенко в інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці".

А потім додав, що все одно не варто опускати руки та вірити у краще. А ще не забувати допомагати військовим, донатити та підтримувати. 

"Безумовно, має бути надія, має бути віра. Ми маємо знати, що ми робимо для перемоги все, що ми можемо. Ми маємо це робити", – наголосив Геннадій. 

Нагадаємо, раніше, відомий український актор назвав свою умову для закінчення війни. 

Вас також можуть зацікавити новини: