В'ячеслав Довженко / Скріншот Instagram

Актор, який зіграв у "Кіборгах", "Клані ювелірів", "Свінгерах" та інших стрічках, В'ячеслав Довженко розповів, за яких обставин може закінчитися війна в Україні.

Як він розповів в інтерв'ю "Обозревателю", навіть якщо Збройні сили України зрушать російських окупантів до кордонів 1991 року, то це не означає, що війна закінчиться.

Довженко переконаний, що все набагато складніше. За його словами, врятувати нас може тільки розвал Російської Федерації.

Відео дня

"Знаєте, століттями ми з цим вже якось жили. Скільки років ще будемо терпіти, не знаю. Якщо навіть зараз зрушимо ворога до кордонів 1991 року, не факт, що війна припиниться. Якщо жало у змії не відняти - нічого не буде. Поки РФ не розвалиться, нам не буде спокою. Ми повинні це нарешті усвідомити. Перемога прийде, коли припинить існування країна-агресор. Тільки так", - зазначив В'ячеслав.

Нагадаємо, В'ячеслав Довженко знявся у стрічці "Інший Франко", яка вийде на екрани вже сьогодні, 8 лютого. Цей фільм присвячений видатному синові великого батька - Петру Франко. Довженко зіграв головну роль.

Вас також можуть зацікавити новини: